Petersborgvej 2 2100 København Ø     +45 53 62 21 28

Ladies Affairs

Ladies Affairs er en frivillig forening for sårbare kvinder og børn, der kombinere mode og velgørenhed og støtter forskellige velgørenheds initiativer. Ladies Affairs afholder kvartalsvist et velgørenhedsevent, hvor flere prominente og kendte kvinder samt ambassadører samles til en begivenhedsrig aften.

Formålet for deltagerne er blandt andet at styrke det sociale netværk og skabe muligheder for at etablere nye relationer og støtte op omkring den gode sag. Netværk, inspiration, modeauktion og velgørenhed er således omdrejningspunkterne for eventet.

Ladies Affairs har valgt at støtte op omkring sårbare kvinder og børn og herunder doneret penge til bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Støt Brysterne, Make-A-Wish Ønskefonden, LMS og Red Barnet som er vores mærkesager.

I 2006 blev den første modeauktion afholdt til støtte for Kræftens Bekæmpelse, Støt Brysterne. Ladies Affairs har indtil videre samlede over 800.000 kr. god gørerende formål herunder Dansk Røde Kors, Make-A-Wish Ønske Fonden, Red Barnet, LMS og Kræftens Bekæmpelse.

Tilmeld nyhedsbrev

Glem ikke at følge med I vores sense nyheder og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Testimonials

Hvor vi gør en forskel

Bliv GRATIS støttemedlem af Ladies Affairs

Støt Ladies Affairs GRATIS og bliv inviteret til velgørenhedsevents. Nyd fordelene af løbende rabatter og eksklusive tilbud fra vores spændende partnere. Din rabat forbliver aktiv, så længe dit medlemskab er det.