Petersborgvej 2 2100 København Ø     +45 53 62 21 28

Købs og handelsbetingelser/GDPR for Ladies Affairs:

Handelsbetingelser for Ladies Affairs beskriver, hvordan du bliver medlem og derudover dine fordele og betingelser ved tegning af et medlemskab.

Tilmelding og betingelser: 

Tilmelding sker på foreningens hjemmeside ladiesaffairs.dk. 

Medlemskabet er bindende for 1 måned og fortsætter indtil dette afmeldes. 

Afmelding kan ske ved log-in på din medlemsside. Der er ingen bindingsperiode udover den måned, du har betalt for. Dette fremgår af din betalingsadvisering. 

Opkrævning af kontingent sker i henhold til de ved indmeldelse anførte betingelser. Pris for medlemskab er minimum kr. 29,- pr. måned.

Du kan til enhver tid ændre dit betalingsmiddel og ændre størrelsen på dit månedlige bidrag ved log-in på din medlemsside.

Betaling opkræves månedligt indtil medlemskabet ophører.  

Betaling til Ladies Affairs:
Når du betaler over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusive dine bankoplysninger. Du kan benytte følgende betalingstyper: Visa-/Dankort, Master Card, Diners Club, American Express og Mobilepay. Der kan evt. blive pålagt et betalingsgebyr afhængigt af den valgte betalingsform.

www.ladiesaffairs.dk anvender onlinebetalingssystemet Stripe , der oplyser at de er et af de mest sikre systemer, der findes. 

Nyhedsbrev:

Ved tilmelding accepterer du at modtage vore nyhedsmails, der sendes til dig ved indmeldelse og derefter ca. en gang om måneden. Du vil derudover modtage informationer om aktuelle events, der afholdes ca. 4 gange om året.

Rabat hos Ladies Affairs sponsorer:
Forudsætningen for at få rabat på køb hos vore rabatpartnere er, at du er betalende medlem af foreningen.
Opsiger du dit medlemskab, bortfalder dine rabatfordele hos vore rabatpartnere fra tidspunktet for medlemskabets ophør. 

Dine rabatkoder kan ses under din brugerprofil.  Koderne er personlige og må ikke videregives til andre.

Medlemsrabat kan ikke udbetales kontant, men kun bruges som betaling ved dit køb.

Rabatordningen kan ikke kombineres med andre kredit- eller rabatordninger, og der gives ikke yderligere rabat på nedsatte varer.

Aftaler med vore rabatpartnere genforhandles og opdateres løbende. Der vil derfor ske opdatering i dine rabatmuligheder i overensstemmelse hermed. 

GDPR – Persondataoplysninger: 

Ladies Affairs opbevarer dine oplysninger til brug for administration af dit medlemskab og derudover til brug for udsendelse af nyhedsbreve, invitationer og praktiske informationer i forbindelse med events.

Dine oplysninger behandles af dataansvarlig hos Ladies Affairs, Laura Petersen, der træffes på info@ladiesaffairs.net. Dine data videregives ikke uden særskilt aftale herom.

Ved medlemskabets ophør slettes dine data.

Tilsynsmyndighed for behandling af persondata er Datatilsynet.dk 

Testimonials

Hvor vi gør en forskel

Bliv GRATIS støttemedlem af Ladies Affairs

Støt Ladies Affairs GRATIS og bliv inviteret til velgørenhedsevents. Nyd fordelene af løbende rabatter og eksklusive tilbud fra vores spændende partnere. Din rabat forbliver aktiv, så længe dit medlemskab er det.