Petersborgvej 2 2100 København Ø     +45 53 62 21 28

Advisory Board

Ladies Affairs Advisory Board 

Ladies Affairs bestyrelse er nøje udvalgt og bestående af et kompetent og fagligt udvalg med hjertet det rette sted.  

Ladies_Affairs_29_09_2014077_B&W

Laura Ruth Petersen, MSc. In Service Management (cand.soc), grundlægger og formand 

Mød vores formand og grundlægger af Ladies Affairs Laura Ruth Petersen. Med en master i social science in service management (cand.soc) fra CBS og en solid historik inden for velgørenhedsarbejde og events – herunder etablering af Copenhagen Charity Week, THINK med flere. Vi glæder os til mange flere indsamlinger og til at være aktive medspillere i at gøre en forskel for de mest udsatte kvinder og børn. Tak for jeres uundværlige støtte.

Ladies_Affairs_morten-mahler

Morten Mahler Revisor MA of (Tax) – advisory board medlem 

Mød vores advisory board medlem og revisor Morten Mahler (MA of Tax). Morten er til daglig managing partner hos MM Care Skatterådgivning, og han brænder for at gøre en forskel for sårbare kvinder og børn. 

Vi er meget taknemmelige for Mortens entusiasme og opbakning af Ladies Affairs.

Ladies_Affairs_29_09_2019711_B&W

Karen Simonsen, CCO/CEO – advisory board medlem 

Mød vores nyeste medlem af Ladies Affairs advisory board Karen Simonsen. Til dagligt er hun Kreativ direktør I modevirksomheden Karen By Simonsen – som hun stiftede i 2009 sammen med DK Company. Karen har 25 års erfaring i modebranchen, hvor hun har arbejdet som designer og erhvervskvinde. Hun har siddet i utallige bestyrelser bl.a. som næstformand i DAFI ( Idag Global Fashion Agenda), Copenhagen Fashion Weeks, samt i BU’s bestyrelse under Udenrigsministeriet. Idag er hun også medlem af Flora D’s bestyrelses og hjælper starts up’s som business angel, hvorfor Karen er et kæmpe aktiv i bestyrelsen. Af hjertet tak til Karen for at tage aktiv del i den rejse, som Ladies Affairs er på.

Sussanne Wexø

Sussanne Wexø NLP-terapeut, coach og forfatter –advisory medlem 

Mød vores advisory board medlem Sussanne Wexø. Udover at være medlem af Ladies Affairs advisory er Sussanne Wexø NLP-terapeut, coach og forfatter. Sussanne Wexø er sand rollemodel og hjælper til dagligt hundredevis af sårbare kvinder gennem sin eget uddannelse akademi, Life Mastery Academy, hvor Sussanne bl.a. supportere med LOA coaching og vejleder kvinder hver dag, i at blive livsmester i deres eget liv. Vi er så beærede over, at Susanne Wexø er en del af bestyrelsen og har valgt at tilslutte sig Ladies Affairs både som vores speaker, ambassadør og lifemastery coach. Stort og kærligt tak til dig Sussanne Wexø for dit evige engagement og opbakning.

Tilmeld nyhedsbrev

Glem ikke at følge med I vores sense nyheder og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Testimonials

Hvor vi gør en forskel