Petersborgvej 2 2100 København Ø     +45 53 62 21 28

Advisory Board

Ladies Affairs Advisory Board 

Ladies Affairs bestyrelse er nøje udvalgt og bestående af et kompetent og fagligt udvalg med hjertet det rette sted.  

Ladies_Affairs_29_09_2014077_B&W

Laura Ruth Petersen, MSc. In Service Management (cand.soc), grundlægger og formand 

Mød vores formand og grundlægger af Ladies Affairs Laura Ruth Petersen. 

Med en master i social science in service management (cand.soc) fra CBS og en solid historik inden for velgørenhedsarbejde og events – herunder etablering af Copenhagen Charity Week, THINK med flere. 

Vi glæder os til mange flere indsamlinger og til at være aktive medspillere i at gøre en forskel for de mest udsatte kvinder og børn. Tak for jeres uundværlige støtte.

Ladies_Affairs_29_09_2019711_B&W

Karen Simonsen– Kreativ Direktør – Advisory Board medlem 

Karen Simonsen er medlem af Ladies Affairs Advisory Board. Karen arbejder til daglig som kreativ direktør for
modevirksomheden Karen by Simonsen og har 25 års erfaring som designer i den danske modebranche –
blandt andet som bestyrelsesmedlem for Copenhagen Fashion Week. Karen har dertil mange års erfaring
som selvstændig erhvervskvinde, hvorfor hun er et kæmpe aktiv i Ladies Affairs. Foruden Karens
forretningsmæssige talenter, har hun støttet Ladies Affairs lige fra starten.

Af hjertet tak til Karen for at tage aktiv del i den
rejse, som Ladies Affairs er på.

susanne-rønnow

Susanne Rugtved Rønnow –  Iværksætter – Advisory Board medlem

Mød vores nye medlem af vores Advisory Board medlem Sussanne Rugtved Rønnow! 

Hun er et sandt forbillede. Susanne Rønnow er en kendt som iværksætter, bestyrelsesmedlem hos Make-A-Wish Danmark og forretningskvinde. Sussanne er et stærkt forbillede og støtter os og vores mange velgørende formål og hjælper os b.la. med at etablere vores årlige arrangementer for Støt Brysterne, Kræftens Bekæmpelse, Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, Red Barnet mv. 

Vi er beærede og taknemmelige for at have Susanne som aktivt medlem af vores Advisory Board, Af hjertet Tusinde tak.

Ladies_Affairs_morten-mahler

Morten Mahler Revisor MA of (Tax) – Advisory Board medlem 

Mød vores advisory board medlem og revisor Morten Mahler (MA of Tax). 

Morten er til daglig managing partner hos MM Care Skatterådgivning, og han brænder for at gøre en forskel for sårbare kvinder og børn. 

Vi er meget taknemmelige for Mortens entusiasme og opbakning af Ladies Affairs.

Michael Gad er en erfaren iværksætter og konsulent inden for digitale løsninger, med over 20 års erfaring i software- og appudvikling.

Hans kompetencer dækker et bredt spektrum, inklusive dyb indsigt i marketing og branding, både i digitale og traditionelle medier. Han har hjulpet et mangfoldigt udvalg af klienter, herunder mindre virksomheder, store internationale brands, politikere og kunstnere. I dag fokuserer han på at anvende sine færdigheder i projekter som HeyWaitr, med et konstant fokus på værdiskabelse gennem teknologi, bæredygtighed og innovation.

Af hjertet tak til Michael for alt din støtte, næste kærlighed for sårbare kvinder og børn og ikke mindst for, at tage en aktiv del af den rejse vores forening Ladies Affairs er på.

Sussanne Wexø

Sussanne Wexø – Terapeut, NLP- coach og forfatter  –Advisory Board medlem 

Mød vores Ladies Affairs advisoryboard medlem Sussanne Wexø. Udover at være medlem af Ladies Affairs Advisory Board er Susanne NLP-terapeut, coach og forfatter.

Sussanne Wexø hjælper kvinder gennem sit eget akademi, Life Mastery Academy. Vi er beærede og taknemmelige for, at Sussanne Wexø har valgt at støtte Ladies Affairs med alle hendes fantastiske talenter.

Af hjertet Tak Sussanne for at tage aktiv del i den rejse, som Ladies Affairs er på. Vi glæder os til et fantastisk samarbejde.

advisory-board-stine-rahbek
Stine Rahbek, Business Advisor med en HD fra CBS og er certificeret mindfulness instruktør

Mød vores Ladies Affairs advisory board medlem Stine Rahbek. Udover at være medlem af Ladies Affairs Advisory Board arbejder Stine til dagligt som Business Advisor med en HD fra CBS og er certificeret mindfulness instruktør.

Stine hjælper kvinder gennem sit eget konsulentfirma: Connect and Create, med særlige kompetencer inden for ledelse og kommunikation. Vi er beærede og taknemmelige for, at Stine Rahbek har valgt at støtte Ladies Affairs med alle hendes fantastiske talenter.

Af hjertet Tak Stine for at tage aktiv del i den rejse, som Ladies Affairs er på. Vi glæder os til et fantastisk samarbejde.

Tina Linnelyst Advokat – advisory board medlem 

Vi er stolte af at kunne præsentere Ladies Affairs advokat Tina Linnelyst, der er selvstændig advokat hos AdvokatGentofte. Tina har en solid erfaring indenfor kontrakter og fast ejendom – med fokus på rådgivning om køb, salg og finansiering.

I mere end 20 år har hun haft boliger som sit omdrejningspunkt både i den finansielle sektor, som Ejendomsmægler/Valuar og som advokat. Den erfaring supplerer hende også nu, hvor hun siden 2008 rådgiver klienter, der bl.a. står i opbrud/skilsmisse. Hun møder i Familieretshuset og Familieretten med forældre, der har brug for aftaler eller afgørelser om deres børns bopæl, samvær og forældremyndighed. Tina har fokus på mennesket bag, og hun brænder for at gøre en forskel for børn, der står i sårbare situationer.

Tina har siden 2014 været selvstændig advokat. Du finder hende på AdvokatGentofte.dk eller på @familieretssager.dk. Vi er ovenud taknemmelige for Tinas frivillige indsats og engagement for Ladies Affairs, sårbare kvinder og børn.

Mød vores medlem af Ladies Affairs Advisory Board Mette Holm
 
Mette har et imponerende CV som kendt psykolog, klinisk terapeut og har udgivet 14 selvudviklingsbøger, foruden ovenstående har Mette udviklet OP-teorien og har sin egen uddannelse i skyggearbejde og kognitiv vejledning oppeguiden. Mette har et stort onlinefællesskab for kvinder og er grundlæggeren af Wake Op Club #boostet og er chefredaktør på Danmarks største psykologiske hjemmeside for kvinder opuniverset.dk. Vi har været så velsignet at Mette har valgt at støtte op om sårbare kvinder og børn og valgt at være en del af foreningen
 
Af Hjertet Tak Mette for at tage del i vores rejse og dit engagement.

Tilmeld nyhedsbrev

Glem ikke at følge med I vores sense nyheder og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Testimonials

Hvor vi gør en forskel

Bliv GRATIS støttemedlem af Ladies Affairs

Støt Ladies Affairs GRATIS og bliv inviteret til velgørenhedsevents. Nyd fordelene af løbende rabatter og eksklusive tilbud fra vores spændende partnere. Din rabat forbliver aktiv, så længe dit medlemskab er det.