Petersborgvej 2 2100 København Ø     +45 53 62 21 28

Bestyrelse

Ladies Affairs Bestyrelse 

Ladies Affairs bestyrelse er nøje udvalgt og bestående af et kompetent og fagligt udvalg med hjertet det rette sted.  

Ladies_Affairs_29_09_2014077_B&W

Laura Ruth Petersen, MSc. In Service Management (cand.soc), grundlægger og bestyrelsesformand 

Mød vores bestyrelsesformand og grundlægger af Ladies Affairs Laura Ruth Petersen. Med en master i social science in service management (cand.soc) fra CBS og en solid historik inden for velgørenhedsarbejde og events – herunder etablering af Copenhagen Charity Week, THINK med flere. Vi glæder os til mange flere indsamlinger og til at være aktive medspillere i at gøre en forskel for de mest udsatte kvinder og børn. Tak for jeres uundværlige støtte. 

Ladies_Affairs_29_09_2019383_B&W

Claes Wallich CEO &  investor – bestyrelses medlem 

Vi er meget stolte over at kunne introducere vores Ladies Affairs bestyrelsesmedlem Claes Wallich – grundlægger af CCJJ Holding ApS, House of Wallich med flere. Claes er en kæmpe styrke og støtte for Ladies Affairs. Vi kunne ikke fuldføre vores arbejde og mission uden dig. Personligt tak til dig, Claes, for din uvurdérlige støtte og opbakning af Ladies Affairs.

Ladies_Affairs_mai-manniche

Mai Manniche, CEO – bestyrelsesmedlem 

Vi er stolte af Ladies Affairs bestyrelsesmedlem Mai Manniche. Mai har været en loyal og trofast støtte for Ladies Affairs lige fra start. Foruden Mais frivillige arbejde for Ladies Affairs er hun grundlægger af det luksuriøse smykkebrand Jewlscph. Vi er ovenud taknemmelige for hendes skønne donationer og engagement.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ny og særlig version af Ladies Affairs. Af hjertet tak skønneste Mai Manniche.

Ladies_Affairs_29_09_2019711_B&W

Karen Simonsen, CCO/CEO – bestyrelsesmedlem 

Mød vores nyeste medlem af Ladies Affairs bestyrelsen Karen Simonsen. Til dagligt er hun Kreativ direktør I modevirksomheden Karen By Simonsen – som hun stiftede i 2009 sammen med DK Company. Karen har 25 års erfaring i modebranchen, hvor hun har arbejdet som designer og erhvervskvinde. Hun har siddet i utallige bestyrelser bl.a. som næstformand i DAFI ( Idag Global Fashion Agenda), Copenhagen Fashion Weeks, samt i BU’s bestyrelse under Udenrigsministeriet. Idag er hun også medlem af Flora D’s bestyrelses og hjælper starts up’s som business angel, hvorfor Karen er et kæmpe aktiv i bestyrelsen. Af hjertet tak til Karen for at tage aktiv del i den rejse, som Ladies Affairs er på.

Sussanne Wexø

Sussanne Wexø NLP-terapeut, coach og forfatter –bestyrelsesmedlem 

Mød vores nye bestyrelse medlem Sussanne Wexø. Udover at være medlem af Ladies Affairs bestyrelse er Sussanne Wexø NLP-terapeut, coach og forfatter. Sussanne Wexø er sand rollemodel og hjælper til dagligt hundredevis af sårbare kvinder gennem sin eget uddannelse akademi, Life Mastery Academy, hvor Sussanne bl.a. supportere med LOA coaching og vejleder kvinder hver dag, i at blive livsmester i deres eget liv. Vi er så beærede over, at Susanne Wexø er en del af bestyrelsen og har valgt at tilslutte sig Ladies Affairs både som vores speaker, ambassadør og lifemastery coach. Stort og kærligt tak til dig Sussanne Wexø for dit evige engagement og opbakning.

Ladies_Affairs_morten-mahler

Morten Mahler Revisor MA of (Tax) – bestyrelsesmedlem 

Mød vores bestyrelsesmedlem og revisor Morten Mahler (MA of Tax). Morten er til daglig managing partner hos MM Care Skatterådgivning, og han brænder for at gøre en forskel for sårbare kvinder og børn.

Vi er meget taknemmelige for Mortens entusiasme og opbakning af Ladies Affairs.

 

Tina Linnelyst Advokat – bestyrelsesmedlem 

Vi er stolte af at kunne præsentere Ladies Affairs nye advokat Tina Linnelyst, der er selvstændig advokat i AdvokatGentofte. Tina har en solid erfaring indenfor fast ejendom, herunder rådgivning om køb og salg af boliger, finansiering, udlejning mv. I mere end 20 år har hun haft dette som primært omdrejningspunkt i både den finansielle sektor, som Ejendomsmægler/Valuar og som advokat.  Interessen for fast ejendom bruger hun også, når hun rådgiver indenfor familie-/formueret, hvor hun bistår med udarbejdelse af aftaler, samejekontrakter, ægtepagter, bodelingsoverenskomster og andre dokumenter.  Et særligt fokus på familieretten har en vigtig plads i dagligdagens opgaver, hvor Tina ofte er advokat i forbindelse med skilsmisser og samlivsophævelser. Her rådgiver hun også forældre frem til aftaler eller afgørelser om deres børns bopæl, samvær, trivsel og udgifter.  Tina har siden 2014 været selvstændig indehaver af Ret&Råd, Gentofte, der i 2020 blev til AdvokatGentofte.Vi er ovenud taknemmelige for Tinas frivillige indsats og engagement for Ladies Affairs, sårbare kvinder og børn. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Glem ikke at følge med I vores sense nyheder og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Testimonials

Hvor vi gør en forskel