Petersborgvej 2 2100 København Ø     +45 53 62 21 28

Om Os

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem

VORES MÆRKESAGER

Ladies Affairs har valgt at støtte og samarbejde med øvrige NGO’er som Kræftens Bekæmpelse, Støt Brysterne, Make-A-Wish Ønskefonden, Støt Soldater & Pårørende, Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, Red Barnet, der ligeledes er nogle af vores mærkesager og samarbejdspartnere.

VORES Idégrundlag

Ladies Affairs er en frivilling foreningen stiftet i 2013, der støtter sårbare kvinder og børn. Ladies Affairs afholder kvartalsvist et velgørenhedsevent, hvor adskillige prominente og kendte kvinder samt vores stærke ambassadørkorps samles til en begivenhedsrig aften.

Vores formål

Formålet for deltagerne er blandt andet at styrke det sociale netværk og skabe muligheder for at etablere nye relationer og støtte op omkring den gode sag sårbare kvinder og børn. Netværk, inspiration, bæredygtige modeauktioner og velgørenhed er således omdrejningspunkterne for de forskellige events.

Kræftens Bekæmpelse

Vi støtter sårbare kvinder og børn

At være ”sårbar kvinde og barn” skal forstås som de kvinder og børn, der er mest udsatte og derfor sårbare.

Sårbarheden er den paraply, der dækker de kvinder, der kæmper en kamp hver dag og har det hårdere end andre mennesker i en verden og i et samfund, der ellers synes at tilgodese sin næste. Ligeledes er børn ekstra sårbare og udsatte, hvis vi i fællesskab ikke støtter op om familierne og børnenes dagligdag. Er det budskab, jeg har valgt at kæmpe for.

Jeg kæmper for de socialt udsatte, ”de svage” og de kvinder samt børn, der ikke har en stemme. Jeg kæmper for dem, der har opgivet håbet og troen. Jeg tror på, at jeg og det unikke fællesskab i Ladies Affairs kan give dem viljestyrken og livsglæden tilbage – selv i de mest håbløse øjeblikke. Tro flytter bjerge – derfor er sårbare kvinder og børn en mærkesag for Ladies Affairs.Hvem støtter vi?

Ladies Affairs har valgt at støtte og samarbejde med NGO’er som Kræftens Bekæmpelse, Støt Brysterne, Make-A-Wish Ønskefonden, Støt Soldater & Pårørende, Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade Red Barnet, der ligeledes er nogle af vores mærkesager og samarbejdspartnere.

I 2006 blev den første modeauktion ”underwear & fur” afholdt til støtte for Kræftens Bekæmpelse, Støt Brysterne med en indsamling på 180.000 kr. i forbindelse med min titel som Miss Danmark og repræsentant for Danmark til “Model of the World 2006” i Tanzania. Modeauktionen har siden udviklet sig, og successen blev fulgt op af modeauktionen “THINK” for Dansk Røde Kors i 2012 med en indsamling på 300.000 kr. Det dannede grundlaget for Ladies Affairs frivillige forening, der blev etableret i 2013 og senere udvidede vi konceptet til “Copenhagen Charity Week”, som blev etableret i 2018 med en indsamling på 398.000 kr. til vores valgte NGO’er og samarbejdspartnere.

Ladies Affairs har indsamlet 998.000 kr. over de seneste otte år til velgørende formål, og vi glæder os til at fortsætte vores arbejde i den gode sags tjeneste. 

0J4A5976
Ladies Affairs Christmas edition

Hvad fremtiden må bringe

Min drøm er at etablere en fond, Ladies Affairs fundation så alle fremtidige events og al fundraising går til de formål, som støtter de allermest udsatte og sårbare kvinder samt børn.

Grundlægger af Ladies Affairs

Laura Ruth Petersen

Tilmeld nyhedsbrev

Glem ikke at følge med I vores sense nyheder og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Testimonials

Hvor vi gør en forskel

Bliv GRATIS støttemedlem af Ladies Affairs

Støt Ladies Affairs GRATIS og bliv inviteret til velgørenhedsevents. Nyd fordelene af løbende rabatter og eksklusive tilbud fra vores spændende partnere. Din rabat forbliver aktiv, så længe dit medlemskab er det.